Hij is af!

Rond 00:00 werd de laatste steek van onze Netflix-wagen gestoken. Het is weer gelukt om, vanavond in Noordwijkerhout en morgen door de gehele bollenstreek, een prachtige kar te maken voor het bloemencorso. Dank aan de vele vrijwilligers die uren hebben besteed aan het knippen, steken en bouwen. Een extra bedankje gaat uit naar Caroline de Jong die de organisatie jaarlijks in handen heeft. Met koffie, koekjes, limonade en snoepjes weet ze er ieder jaar een groot feest van te maken

Vanavond is de Netflix-wagen te bewonderen tijdens de lichtjesoptocht in Noordwijkerhout. Morgen wordt de parade rond 11:00 verwacht in het centrum van het dorp. Check voor de hele route https://bollenstreek.nl/route-bloemencorso-bollenstreek/.  

Bedankt💜

Geplaatst op 21/04/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: