Lid worden

Handbal is leuk en sportief en HV Foreholte is dan ook een club waar je bij wilt horen. Of het nu gaat om prestatie, recreatie of alleen lekker trainen. Voor iedereen is er een mogelijkheid om bij ons te komen handballen.

Onder leiding van onze trainers wordt, afhankelijk van je niveau, het handbalspel bijgebracht.
Alhoewel HV Foreholte handbal hoog in het vaandel heeft staan ontbreekt het daarnaast niet aan gezelligheid en saamhorigheid.
Buiten de veld- en de zaalcompetitie worden er veel activiteiten georganiseerd door de Activiteiten- en Jeugd commissie.
Heb je nooit handbal gespeeld en ben je nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend een keer kijken of train mee. Klik hier voor de trainingstijden van alle teams.

Inschrijven;
Ben je enthousiast en wil je lid worden van HV Foreholte? Download en print het aanmeldingsformulier, vul je gegevens in en stuur het formulier voorzien van een recente pasfoto op. Op het aanmeldingsformulier staat aanvullende informatie.
NB1; bij aanmelding van leden jonger dan 16 jaar MOETEN ouders / verzorgers het inschrijfformulier mede ondertekenen anders kunnen wij de aanmelding niet verwerken!
NB2; met ondertekening van het inschrijfformulier geef je aan dat je de privacyverklaring van HVForeholte hebt gelezen en daarmee akkoord bent.

Overschrijven:
Iedereen die 12 maanden voorafgaand aan de aanmelding bij HVForeholte actief is geweest bij een andere handbalvereniging moet overgeschreven worden van de oude vereniging naar HVForeholte.
– Schrijf je uit bij je oude vereniging.(Zorg dat er geen openstaande verplichtingen meer zijn financieel of materieel gezien*)
– Lever je inschrijfformulier in bij HVForeholte ledenadministratie.
*Als er door de oude vereniging geen blokkade op je afmelding aldaar is geplaatst (vanwege nog openstaande verplichtingen) zal de overschrijving mits aangevraagd binnen de 2 daarvoor geldende termijnen per jaar (tussen 15-06 en 15-08, of tussen 15 en 31 december) door de nieuwe vereniging in sportlink probleemloos verlopen.

Wijzigen van gegevens;
Iedereen kan met het emailadres waarmee hij /zij is ingeschreven zelf via de handbalNL app zijn of haar gegevens  / foto wijzigen.
Per 2 juli 2018 is de nieuwste versie van de handbalNL app beschikbaar met als belangrijke wijziging tov eerder dat leden jonger dan 16 jaar niet meer zelf hun persoonsgegevens (telefoon, mail, foto ed) mogen wijzigen.
Dit alles vanwege de nieuwste wetgeving op gebied van privacy, de AVG wetgeving.
Van leden jonger dan 16 jaar hebben we het email adres van ouder / verzorger nodig wat we ingeven in sportlink als 2e mailadres.
Speler kan met eigen mailadres een account aanmaken in handbalNL app, ouder kan met eigen mailadres, wat door de ledenadministratie als 2e mailadres ook in sportlink is toegevoegd, ook inloggen en dan zo de gegevens wijzigen indien gewenst.

Voor verdere vragen kun je natuurlijk contact opnemen via foreholte@handbal.nl

We heten je van harte welkom bij HV Foreholte!

Sport en cultuur korting flyer
handbaljouwsport?
https://jeugdfondssportencultuur.nl/