Lid worden

Handbal is leuk en sportief en HV Foreholte is dan ook een club waar je bij wilt horen. Of het nu gaat om prestatie, recreatie of alleen lekker trainen. Voor iedereen is er een mogelijkheid om bij ons te komen handballen.

Onder leiding van onze trainers wordt, afhankelijk van je niveau, het handbalspel bijgebracht.

Alhoewel HV Foreholte handbal hoog in het vaandel heeft staan ontbreekt het daarnaast niet aan gezelligheid en saamhorigheid.

Buiten de veld- en de zaalcompetitie worden er veel activiteiten georganiseerd door de Activiteiten- en Jeugd commissie.

Heb je nooit handbal gespeeld en ben je nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend een keer kijken of train mee. Klik hier voor de trainingstijden van alle teams.

Ben je enthousiast en wil je lid worden van HV Foreholte? Download (klik op de onderstaande afbeelding) en print het aanmeldingsformulier, vul je gegevens in en stuur het formulier voorzien van een recente pasfoto op. Op het aanmeldingsformulier staat aanvullende informatie.

Iedereen die 12 maanden voorafgaand aan de aanmelding actief is geweest bij een andere handbalvereniging heeft een overschrijving nodig. Er hoeft alleen een digitaal overschrijvingsformulier te worden ingevuld. Zodra de oude vereniging akkoord heeft gegeven kan de speler worden overgenomen door de nieuwe vereniging.

Voor het seizoen 2017/2018 gelden de volgende contributiebedragen:
Leeftijd op 31/12:
t/m 6 jaar (H-jeugd)  €         32,-
7-8 jaar (F-jeugd)  €       127,-
9-10 jaar (E-jeugd)  €       132,-
11-12 jaar (D-jeugd)  €       147,-
13-14 jaar (C-jeugd)  €       165,-
15-16 jaar (B-jeugd)  €       175,-
17-18 jaar (A-jeugd)  €       190,-
Senior  €       235,-
Dames selectie  €       260,-
Recreanten  €       135,-
Trainingslid  €       105,-

Voor verdere vragen kun je natuurlijk contact opnemen via foreholte@handbal.nl

We heten je van harte welkom bij HV Foreholte!

Sport en cultuur korting flyer

handbaljouwsport?