Sponsoring bij HV Foreholte

Handbalvereniging Foreholte is een breed georiënteerde club. Bij HV Foreholte is er een plek voor iedereen, van onze jongste F-jes, tot onze recreanten.

Waar vaak het oog valt op de prestatiesport en het ontwikkelen van jeugdig talent, wordt er ook veel waarde gehecht aan het handbalplezier op elk niveau. Dit uit zich mede dat wij naast onze eerste teams, wij vaak nog een tweede of derde team bij de jeugd of senioren hebben die allemaal met plezier naar de trainingen en wedstrijden komen.

Dankzij de vele vrijwilligers, supporters en sympathisanten die de club rijk is, blijven de trainingen draaien, hebben wij scheidsrechters, coaches en vele verschillende commissies die onder andere activiteiten organiseren voor allerlei redenen, leden te trekken (Open Handbaltoernooi), geld op te halen voor de club (plantenactie, rozenactie en kerststollenactie), of gewoon om gezellig samen te komen (kerstbingo, eindfeest), etc..

Onze kantine en kleedkamers bij het buitenveld is voor een groot deel door de leden zelf gebouwd en staat nog steeds in eigen beheer en wordt ook weer door vrijwilligers draaiende gehouden en onderhouden.

Om onze jeugd en senioren zoveel mogelijk handbalplezier en trainingsuren te geven zijn er gediplomeerde trainers nodig, maar ook goed materiaal en goede accommodatie. En om de wedstrijden zo goed mogelijk te begeleiden ook opgeleide scheidsrechters.

Om dat allemaal mogelijk te maken hebben wij u als sponsor nodig.

Als bedrijfs of particuliere sponsor maakt u deel uit van onze fantastische groep sponsoren die allemaal een warm hart toedragen naar de club en kunt u zelf in overleg kiezen, wat u wilt sponsoren. Alle beetjes helpen!

Om meer te weten te komen over sponsoring voor bedrijven, klik dan hier.

Of wilt u lid worden van de vrienden van HV Foreholte, klik dan hier.