Jeugd

HV Foreholte heeft enthousiaste jeugd. Ook voor allerjongste. Bijvoorbeeld in de leeftijd van 7 en 8 jaar. De F jeugd maakt spelenderwijs kennis met de handbalsport. Lekker bewegen en plezier maken met leeftijdsgenootjes. Geregeld worden er activiteiten georganiseerd binnen onze vereniging én met verenigingen uit de buurt, zoals Mini Handbal Spelfeesten en Vriendjes- en Vriendinnetjes Kennismaking.

Ben je nog geen 7 jaar, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Er zijn kaboutertjes (H-jeugd) van 5 en 6 jaar, die gezellig meetrainen met de F-jeugd. Die zouden het ook gezellig vinden als er meer leeftijdsgenootjes komen meespelen.

Iedereen is van harte welkom op een Training, een Minihandbal Spelfeest, een Vriendjes en Vriendinnetjes kennismaking, als toeschouwer of als deelnemer.

Je kunt onze internet-site in de gaten houden of onze Facebook-pagina te “liken”, dan blijf je op de hoogte van onze activiteiten. We hebben ook een pagina voor nieuwe leden. Wens je meer informatie, stuur even een berichtje naar: jetwarmerdam@gmail.com