Historie

HV Foreholte bestaat al een tijdje. In ons clubblad ’t boekie heeft Cor Bakker een prachtig podium gevonden om de ‘good old days’ van de vereniging te beschrijven. Deze reeks is nu ook op de website te lezen. De liefde voor de sport,  de club en de pen zie je terug in de verhalen van Cor. Een echte aanrader dus. Veel leesplezier!

De volgende delen zijn verschenen:

Zwaluwen nestelen zich bij Foreholte

De opmars van Foreholte

Topclub Foreholte

Wederopbouw van een nieuw Foreholte

Achter: Betty Deutekom, Wil Dijsselbloem, Leny de Groot, Quirina Langeveld. Midden: Mien Warmerdam. Voor: Bea Turnhout, Riet van Schooten, Henny IJsselmuiden, Alie v.d. Lans, Wil v.d. Hulst, Riet van Steijn (van de Bonte Koe).

1. J’ai connu 3 de ces belles jeunes filles en vacances au BNS