We mochten weer

Tekst: Marc Klein

Dames 1 van Foreholte mocht na een lange periode van niet spelen weer eindelijk de zaal in om een wedstrijd te spelen. Daar waar ander clubs de wedstrijd nog even uitstelden hadden wij beslist om wel te spelen. De groep oogde fit op de trainingen en de dames wilde gewoon. VOC die met hun dames 1 de hele periode door heeft getraind en gespeeld en verwikkeld is in de strijd om kampioen te worden heeft het opleidingsteam dames 2 nodig om te trainen. We wisten van te voren dat het door trainen natuurlijk zijn voordelen zou hebben. Met een misschien te hoog verwachtingspatroon patroon stapte we het veld op. Heel even zagen we, 5 minuten denk ik, dat het samenspel wel kon. 3 kansen op rij mooi uitgespeeld maar helaas niet scherp in afmaken. VOC was daar gewoon scherper in en al snel gingen we naar een achterstand. De hele wedstrijd waren er duidelijke verschillen te zien die te maken hebben met doortrainen en trainen op scherpst van de snede. De felheid en beleving miste we een beetje. De doelpunten die werden gescoord door ons waren wel uit goed samenspel en afspraken. Daar zat dan ook het lichtpuntje van de wedstrijd. Maar helaas konden wij het goal te weinig vinden. Eindstand 47- 22 snel vergeten en weer lekker door om het seizoen weer wat glans te geven.
Het was fijn om ook weer wat trouwe supporters te zien en hopelijk zien we die aanstaande dinsdag avond ook weer als we om 20.00 spelen in de tulp tegen DSS. Tot gauw in de tulp.

Geplaatst op 30/01/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: