Commissie Welzijn vergadert over nieuw clubgebouw HV Foreholte

Tekst: Jeroen Henneke

Op maandagavond 31 januari is er een belangrijke vergadering van de Commissie Welzijn. Tussen 22u00 en 23u00 zal namelijk het toekomstige clubgebouw van HV Foreholte besproken worden. Het clubgebouw staat als punt 12 op de agenda. De vergadering kan iedereen eenvoudig bijwonen via de link op de website van de Gemeente Teylingen.

Link: https://teylingen.bestuurlijkeinformatie.nl/

Op deze website staat aan de rechterkant Agenda met daaronder een link naar de Commissie Welzijn

De afgelopen weken hebben er veel gesprekken plaatsgevonden over het toekomstige clubgebouw van HV Foreholte. Het bestuur van onze handbalvereniging heeft steeds benadrukt dat het huidige budget niet voldoende is om een gelijkwaardig clubgebouw te realiseren. Bovendien wordt er geen rekening gehouden met mindervalide sporters en de gerealiseerde groei van HV Foreholte.

Door het toenemende aantal inwoners van Teylingen ligt ook een verdere groei van onze vereniging voor de hand. Dit is hét moment om niet alleen een nieuw clubgebouw te bouwen, maar ook een toekomstbestendig gebouw te realiseren.

In de vergadering van de Commissie Welzijn op 31 januari wordt het nieuwe clubgebouw en de financiering ervan besproken. Het is een belangrijke bijeenkomst voor de toekomst van HV Foreholte.

Geplaatst op 30/01/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: