Wedstrijdverslag HS2

Tekst: Martijn Postma

Op 19 september om 10.45 uur trof onze Heren 2 de buren van Warmunda MSV in de Tulp voor een oefenwedstrijd. 

Warmunda MSV is hoger ingedeeld (1e klasse) en heeft veel ervaren spelers. Onze Heren 2 is een groep met veel nieuw talent maar ook een team dat op posities en op elkaar ingespeeld moet raken. Als tegenstander mag Warmunda MSV dus een tikje sterker worden ingeschat. 

De wedstijd verliep sportief en ging gelijk op. Beide teams probeerden er een mooie oefening van te maken. Zowel Warmunda MSV als Heren 2 probeerden zoveel mogelijk ritme te vinden in bal- en loopwegen. Dat gaf goede mogelijkheden om aanvallen uit te spelen en voor de verdediging om daarin de meest effectieve verstoringen in op te zoeken. Van beide kanten bleek nog wel wat scherpte in de afronding mogelijk. Een mooie sportieve pot. Ruststand 9-8, eindstand 18-19. Warmunda MSV vondt het ook een prettige oefening en stuurde direct een uitnodiging voor een return. 

Na deze eerste wedstrijd bleek de tegenstander van Dames 4 zich vergist te hebben in tijdstip. Snel werden voor hen de oranje shirts gevonden en kon er nog een tweede oefenwedstrijd gespeeld: Heren 2 tegen de altijd snel omschakelende Dames 4. Leuke wedstrijd met opnieuw goede gelegenheid om spelposities en -tactiek eigen te maken.

In oktober start de zaalcompetitie voor de heren senioren. Ter voorbereiding hebben zowel de Heren 1 als Heren 2 een goed gevuld programma met een trainingsweekeinde (https://hvforeholte.nl/2021/09/06/trainingsweekend-foreholte-heren-senioren-1-2/) en meerdere oefenwedstrijden.

Heren 2 speelde op 4 september al tegen hoofdklasser Westlandia 2. Op 12 oktober volgt nog een return bij Warmunda. Daarna start voor Heren 2 de zaalcompetitie op 24 oktober om 13.00 uur met een thuiswedstrijd in de Tulp tegen De Treffers 1.

Geplaatst op 21/09/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: