Dames 1 kan met 31 doelpunten de winst niet pakken.


Het Dames 1 team van Foreholte was erop gebrand om een goede pot handbal neer te zetten. Kwiek, de koploper uit Raalte zou een lastige tegenstander zijn maar omdat de Dames 2 de wedstrijd deze avond voor thuis publiek ook won van de koploper VOC, had Foreholte 1 er ook hoop op om hun eigen wedstrijd in winst om te zetten. Dat pakte echter anders uit. Foreholte stond door het maken van foutjes binnen een mum van tijd achter met 5 doelpunten. Kwiek straft ook af als er fouten gemaakt worden. Het werd voor Foreholte achter de feiten aanlopen. De opbouwrij van Kwiek was ook sterk en verdedigend liet Foreholte het liggen. De gemaakte afspraken over de dekking zorgden voor twijfels. Daardoor konden de opbouwsters van Kwiek naar hartenlust scoren. Op zich viel het scoren wel mee nadat Foreholte achter was gekomen want hierna werd de voorsprong niet veel groter van Kwiek. Met de rust stonden Foreholte met 7 punten achter. De overgang van mandekking naar de 5-1 bracht Kwiek in de war en eigenlijk zorgde dat ervoor dat Foreholte 20 min weerstand konden bieden en gelijk konden blijven wat betreft het score verloop. Kwiek liep niet uit en Foreholte kroop langzaam dichterbij. Kwiek speelde de wedstrijd echter verder uit. Door nog wat tijdstraffen op het moment dat het leek dat Foreholte de controle kreeg op de wedstrijd werd Foreholte toch uit het spel gehaald. 31 doelpunten aan de kant van Foreholte is mooi maar 40 tegendoelen is te veel.

Geplaatst op 13/10/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: