Dames 2 – VOC ( 35-31) Wat een avond!


Dames 2 stond om 19:00 uur klaar om de partij tegen de koploper VOC te starten. Twee jeugdige teams tegenover elkaar. Dat moest wel spectaculair worden. Vanaf het eerste fluitsignaal was het dames 2, onder leiding van Damon en Ramona, die het heft in handen nam. Goed verdedigen en afstraffen van de fouten van VOC en daarna goed doelgericht handballen bracht binnen 7 min de score op 4-0. Even dachten de dames wat gebeurt hier en lieten VOC 1 x score en na 10 min 6-1. Daar was even een dipje en zoals we weten is VOC snel naar voren als ze in balbezit zijn. 6-5 op het scorebord maar de dames werden aangespoord door Damon en gaven weer gas. Mooi om te zien dat doelgerichte acties ook echt werden afgerond. Individuele acties maar ook mooie acties naar de cirkel, het ging allemaal van een leien dakje. Met een flinke voorsprong de rust in en na de rust gewoon doorgaan. Met nog een kwartier te spelen kwam daar even de dip. Maar de voorsprong was ruim genoeg en door degelijk blijven handballen speelde de dames 2 de wedstrijd mooi uit. Een goede winst en door samenwerken behaald.

Geplaatst op 13/10/2019, in Algemeen, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: