Schipluiden E1 – Foreholte E1

Zondag 1 oktober mochten we in de vroege ochtend afreizen naar Schipluiden, om 09.20 uur vertrokken we vanuit Voorhout. Eenmaal daar aangekomen zagen we dat de F1 ook daar had gespeeld en die hadden gewonnen, dat gaf de meiden goede moed. Dit is onze vijfde wedstrijd al, de eerste vier werden verloren, maar dat terzijde. Iedereen had er goede moed in.

De wedstrijd ging gelijk op en voor de doelpunten moest geknokt worden. En dat deden ze ook, met goed samenspel stond er in de rust 1-4 op het scorebord. De meiden hadden een “smile” van oor tot oor. Na even wat drinken, een peptalk en van keeper ruilen gingen we weer het veld in.

De tweede helft was ook erg spannend, ook hier moest gestreden worden voor de punten. Het liep lekker, er werden goede combinaties gemaakt en dat resulteerde dat we uitliepen naar 3-9, dit was ook tevens de eindstand. Wat waren de meiden blij, een goede opsteker en goed voor het zelfvertrouwen. Meiden, super geknokt met zijn allen, jullie mogen trots zijn op jezelf.

Zaterdag 7 oktober spelen we thuis om 10.50 uur, komt u ons aanmoedigen?

Geplaatst op 02/10/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: