Spek de club met de rozenactie!

De rozenactie gaat weer van start. Vanaf volgende week donderdag 12 oktober kunt u uw bestelde rozen weer om de week bij Jeroen in Sportcafé de Eijk ophalen vanaf 20:00 uur. Nog steeds 2 bossen rozen voor maar 5 euro! Dus meld u aan!

Veel mensen hebben zich al aangemeld om weer rozen te kopen om de clubkas te spekken. Mocht u nog niet uw bestelling hebben doorgegeven maar wel graag rozen willen kopen, bel dan het volgende nummer van Jeroen: 06-39212597. Hij zorgt er dan voor dat u volgende keer ook kan genieten van de rozen. Iedereen die de club financieel wil ondersteunen mag de rozen kopen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren!

Geplaatst op 04/10/2017, in Rozenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: