Spelfeest jeugd weer groot succes!

Zaterdag 11 juni was het slottoernooi voor de F- en E-jeugd van HV Foreholte op Sportpark Elstgeest. In de ochtend speelden de jongste F-jeugd. Dit zijn kinderen die pas op handbal zitten of volgend seizoen hun eerste wedstrijden gaan spelen. SV ROAC en HV Northa kwamen ook met hun F-jeugd, zodat we met 4 teams een leuk toernooitje konden opzetten. Ook al miezerde het een beetje, het maakte de kinderen helemaal niets uit. Er werd goed overgespeeld en de teams waren aan elkaar gewaagd. Als afsluiting kregen ze nog een lekker broodje knakworst en limonade. Daarna maakten de minidoelen plaats voor de grote doelen met lat. Want de 4 mixteams van E1, E2 en F1 speelden ook een paar wedstrijden tegen elkaar. Door het verschil in sterkte waren er 2 extra regels toegevoegd; ze mochten maar 2x stuiteren en vóór er op doel gegooid werd moest er eerst met 4 verschillende kinderen worden overgegooid. Dat was even wennen, maar als snel speelden iedereen lekker met elkaar over. Tussendoor waren er ook voor hen broodjes knakworst, konden ze blikgooien, gooien op de tchouk, ringwerpen of lekker chillen met elkaar op de bank. Als afsluiting nog shoot-outs op Romy en daarna ging iedereen naar huis en zich klaarmaken voor het slotfeest.

Jet werd ondersteund door een aantal vrijwilligers en de organisatie stond als een huis! Daar mag iedereen best trots op zijn! Alle foto’s zijn te zien op Flickr, veel plezier met kijken!

Geplaatst op 11/06/2016, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.