Nominaties Foreholter van het Jaar 2016

Hoewel we morgen pas kunnen stemmen, maken we traditiegetrouw van tevoren alvast de nominaties bekend. Slaap er nog één nachtje over, want tijdens het eindfeest mag je officieel je stemmen uitbrengen op twee van de onderstaande toppers (zowel Senior als Junior)!

Naast gezelligheid, lekker eten en muziek is er ook nog een kleine activiteit voor jullie tijdens het eindfeest. We gaan kijken wie er van de club nu echt het sterkst is. We hebben een heuse touwtrekwedstrijd voor jullie in petto! Dames, laten jullie die mannen eens een keer een poepie ruiken!

Geplaatst op 10/06/2016, in Eindfeest, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: