Geef je nu op voor het Eindfeest op zaterdag 13 juni!

De activiteitencommissie wil jullie erop attent maken dat zaterdag 13 juni ons jaarlijkse Eindfeest gepland staat. Het eindfeest is bedoeld voor iedereen die handbalvereniging Foreholte een warm hart toedraagt! Handballers en/of supporters, commissie en/of bestuursleden, sponsoren, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, zoals gezegd iedereen is welkom. De middag/avond zal zijn van 16.00 uur – 24.00 uur in de Break-Out.

Wat kun je zoal verwachten?
*Huldiging van de kampioenen (veld en zaal).
*Foreholte van het jaar.
*Penalty’s schieten voor de jeugd bij een bijzondere keeper.
*Lekker eten en drinken.
*Onze huis DJ die voor de gezellige klanken zorgt.

Eten: I.v.m. met de voorbereidingen van dit feest, is het belangrijk dat je (en je familie) je opgeeft. Voor de opgaves zal er eten geregeld worden en krijg je een consumptiebon. Opgeven: activiteitencomm@hvforeholte.nl.

Foreholter van het jaar: Wie vindt jij nou dat wel eens in het zonnetjes gezet mag worden, gewoon omdat hij/zij goed bezig is voor de vereniging. Het maakt niet uit of diegene al eens eerder Foreholter van het jaar is geweest, want we bekijken het elk jaar gewoon opnieuw. Heb je dus een kandidaat, zowel junior als senior, laat het ons weten via het volgende mailadres: activiteitencomm@hvforeholte.nl. We zullen uit beide categorieën kandidaten die eruit springen enkele weken voor 13 juni voordragen via de site. De Foreholter van het jaar (senior en junior) zal deze middag/avond gekozen worden door de aanwezigen.

Kampioenen: Alle kampioenen (jeugd en senioren) van zowel het binnenseizoen als het veldseizoen 2014-2015 worden gehuldigd deze middag. Ben je dus kampioen geworden met je team, houdt deze datum (en ook je familie natuurlijk) vrij! Wel even opgeven!

Penalty’s schieten: Deze activiteit is er voor de jeugd. Wij zijn bezig met bekende keeper(s) te contracteren! Deze activiteit is er voor de jeugdspelers. Houdt de site in de gaten voor meer informatie hierover.

Opgeven voor dit feest kan tot 7 juni via activiteitencomm@hvforeholte.nl.

poster eindfeest 2015

Geplaatst op 03/05/2015, in Eindfeest, Events, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.