Bedankt vrijwilligers van Sportparkpop voor dit daverende geslaagde evenement!

Heel veel handbalvrijwilligers hebben zich de afgelopen dagen ingezet voor Sportparkpop met een super resultaat op Koningsdag. De ene vrijwilliger had klotsende oksels, terwijl de ander rondliep met blauwe lippen en koude vingers. In de fotostream staan de foto’s van de opbouw van Sportparkpop 2015. Maandag 27 april konden de euro’s gaan rollen bij de muntenverkoop want iedereen was er klaar voor. Leuk om te zien dat nieuwe gezichten de vrijwilligers van Sportparkpop ondersteunden. De foto’s van de dag zelf komen op de site van Sportparkpop maar ook op de handbalsite, dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van het kijken van de foto’s. Ook heb ik hierbij de gelegenheid om een aankomend talent te lanceren voor de ondersteuning van de foto’s. Elke Ammerlaan heeft ook foto’s gemaakt tijdens Sportparkpop. Haar foto’s zijn ook te zien op deze site, kijk gerust in de map van de Sportparkpopfoto’s van Elke.

DSC_0093

Geplaatst op 28/04/2015, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.