Voorbereiding Dames selectie gaat door!

Afgelopen weekend stond voornamelijk in het teken van handbal en teambuilding. Er zou eerst bij Quintus een trial gespeelt worden maar Hasselt melde zich met te veel blessures af waardoor het een pot van 3x 30 minuten werd. Ditmaal tegen Quintus 2, het principe is hetzelfde ze zijn snel, jong en blijven doorgaan. Persoonlijk vind ik de wedstrijden tegen Quintus altijd wel leuk en een goede graad meter aangezien wij een soortgelijk spel willen spelen. We begonnen erg sterk en stonden al gouw 5-0 voor maar Quintus is Quintus niet om daar iets aan te passen en sterk terug te komen. Ook mede door onze slordige fouten in de aanval en niet altijd goede communicatie in de dekking, konden de meiden terugkomen en zelfs een kleine voorsprong nemen na het eerste half uur. De tweede helft begon weer hetzelfde, wij stonden sterk maar na mate de wedstrijd vorderde werd het rommelig en ging Quintus er weer vandoor. Ook in de 3e helft was het rommelig maar gelukkig van beide kanten. Een ruime achterstand werd weer omgezet in een gelijk spel met nog een keer een kleine voorsprong maar uiteindelijk trok Quintus aan het langste eind en wonnen zij met 44 – 40. We zijn bewust van waar de foutjes liggen en wat er beter moet, nu nog de uitvoering. Aanstaande dinsdag hebben we daar weer de kans voor bij Velo maar eerst genieten van dit weekend. 

Na de douche vertrokken we richting Purmerend, een aantal weken terug werd er al gegoogeld waarom we vanuit het Westland naar Purmerend gingen en we kwamen er al gouw achter dat daar de nieuwste en enige e-sportcampus van Europa ligt en laat onze trainer Mathijs daar nou eigenaar van zijn. H20 is een platform van gaming, Esports en creatieve technologie, je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk op deze campus. En dan zal je vast denken wat doet die damesselectie nou in een gaming hal, nou daar hadden we gelukkig Mathijs voor die ons natuurlijk op zijn manier bewegen en gamen kon samenbrengen via de interactieve muur. Na deze activiteit waren we toe aan een overheerlijke maaltijd die boven in de Vip-lounge op ons stonden te wachten. Dit ging er goed in waardoor we de rest van de avond er goed tegen aan konden. Eerst gingen we racen op de echte F1 circuits, gelukkig stonden de instellingen van de auto’s op standje basic want dat was al een uitdaging voor de meeste onder ons! Just Dance werd vanaf TV-stage uitgezonden en we konden kennis maken met VR waarbij je in een andere wereld terecht kwam en je tegen spinnen moest vechten. Toch nog even douchen, bedje op maken en weer terug de Vip-lounge in voor een klein feestje. 

Vanaf hier bedank ik graag de organisatie met in het bijzonder Mathijs die na al die tijd ons eindelijk zijn mooie project van Esports kon laten zien. Niet alleen het bovengenoemde is er te doen maar nog veel meer! En dat is allemaal op hun website te vinden https://h20.gg/ . Volgende week staat het weekend weer in het teken van veel handballen. Overdag trainen, activiteit en in de avond speelt (hopelijk) DS1 om 19:30 in de Tulp. Helaas heeft de tegenstander van mede door veel blessures afgezegd en zijn we met spoed opzoek naar een nieuwe tegenstander. Zondag speelt eerst DS2 om 13:00 tegen Zeeburg waar we een oude bekende onder de lat zien staan en aansluitend speelt DS1 tegen DSS, dit zal rond 14:30 zijn. Beide wedstrijden zijn in de Tulp waar ook eindelijk ons favoriete sportcafé weer open is! Tot dan!

Geplaatst op 24/08/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: