Fysieke wedstrijd geen punten mee naar Voorhout.

Door: Marc Klein

Na een busreis van 2 uur stapte we de sporthal de Tijeraan in Raalte binnen. We waren klaar voor een leuke pot handbal. Helaas pakte het anders uit. Al van het begin af aan was duidelijk dat Kwiek stevig zou gaan verdedigen en onze technische acties zouden afstoppen met alles wat nodig was. Met andere woorden ze zochten de grens op wat de scheidsrechters toe zouden laten. De eerste 10 min ging het gelijk op. Acties van Merel, Mell en Zoë werden hard afgebroken en hierdoor werd het lastig om de bal goed richting het goal te krijgen. De kansen waren er zeker, maar uiteindelijk moet de bal toch in de goal en met iemand op de rug of op schotarm is dat lastig. Met een stand van 17-12 gingen we de rust in en werd er vooral gestuurd op het compacter verdedigen en zekerder afmaken. Er werd geconcentreerd gewerkt en dit zorgde dat we terug kwamen tot 2 punten. Een goede fase dus, waar samenwerking een belangrijke factor was. Nog 15 min te gaan en in een snelle tegenaanval werd Naomi hardhandig tegen de vloer gekwakt en kon geblesseerd op de bank plaatsnemen. Hierna was het even eenrichtingsverkeer voor Kwiek en stonden we ver achter. Het was een lastige pot omdat er fysiek nogal wat werd toegelaten. Kwiek kon zo ook met snelle tegenaanvallen de voorsprong uitbreiden. De eindstand 37-26. Volgende week spelen we thuis tegen SEW 2. 

Geplaatst op 20/09/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: