Update herinrichting Sportpark Elsgeest

Door: Kees Kraakman

Voorhout 27 augustus 2020

Al vele jaren wordt er gesproken over de herinrichting van de sportaccommodaties op het sportpark Elsgeest. Tot tastbare resultaten heeft het echter nog steeds niet geleid. Er gloort nu eindelijk licht aan de horizon. Samen met de Voetbal, de Hockey, de IJsclub en de Gemeente is er een compleet plan ontwikkeld.  Op de onderstaande door ons ingediende tekening is te zien wat de plannen voor ons betekenen. Wij zullen gaan verhuizen naar een andere plek op het sportpark.  Naast de ijsbaan en voor de boerderij op leidsevaart 3A.  Over de locatie van het clubgebouw, de sport velden en de realisatie van de ballonhal is overeenstemming bereikt met zowel de nieuwe bewoners van de boerderij als de Gemeente Teylingen. De ballonhal die op de zomer maanden na over een van de velden gezet wordt, zullen we b.v. zelf gaan exploiteren.  Er loopt nog wel een discussie met de Gemeente over het clubgebouw. Hier hopen we komende tijd uit te komen. Het tijdsplan wat de verenigingen en de Gemeente gezamenlijk hebben vast gesteld gaat ervan uit dat eind van dit jaar het bestemmingsplan definitief wordt vast gesteld. Dit zou betekenen dat medio 2021 gestart kan worden met de realisatie van de herinrichting van het sportpark van de toekomst.

In het bijzonder wil ik de leden van het bouwteam herinrichting sportpark Elsgeest HV Foreholte,

Rob van Iterson, Cock van Leeuwen en Frank Homan, bedanken voor al het werk, uren en knowhow die ze belangeloos nu al hebben ingebracht voor dit voor de vereniging belangrijke en grote plan.    

Kees Kraakman

Geplaatst op 26/08/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: