Strong Men Bootcamp 22 oktober

Léon van Schie, aanvoerder van HV Kras Volendam, deed een oproep op Instagram om jongens van 11 t/m 14 jaar uit te nodigen voor de boys-only STRONG-MEN-HANDBAL-BOOTCAMP op zondag 22 oktober 2017 in Wognum. Onze Heren C1 houden wel van een uitdaging en met Daan, Lucas, Jord, Jens, Rune en Martijn gingen zij deze vol enthousiasme aan.

Eerst werden de ca 40 deelnemende jongens voorgesteld aan de begeleiding. Deze bestaat uit Sander Broeders en Max Voermans van DFS Arnhem, Lars Kooy van FIQAS Aalsmeer, Jordy Bayens en Tom Zwarthoed van KRAS Volendam en dit alles onder leiding van Dennis Heuvelmans, de bondscoach Beachhandbal onder 18 jaar. Nadat ze in teams waren ingedeeld begonnen ze aan een goede warming up.

Het eerste uur bestond uit verschillende behendigheid-, samenwerking- en krachtonderdelen. Het tweede uur kwam de bal eraan te pas en werden wedstrijdjes gespeeld. De foto’s geven een goed beeld van de leuke onderdelen. Bij sommige bootcamps is er aansluitend een topwedstrijd, waar de deelnemers gratis heen mogen. Dit keer was er geen wedstrijd, maar gingen onze handbalhelden eten met de jonge topspelers van het Nederlandse handbal.

Tijdens de bootcamp worden verschillende onderdelen afgelopen. Voor ieder onderdeel krijg je punten. De verzamelde punten worden verwerkt in het scorebord, welke je op de site kunt bekijken. Beste 80 in het klassement per 1 juli 2018 gaan strijden op de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp. Zal één van onze hv-Foreholte-helden dit gaan bereiken? We houden u op de hoogte!

Het NHV richt zich dit jaar op jongenshandbal. Speciaal hiervoor is een website gelanceerd,  www.handbalhelden.nl. Hierop staan tips en trucs hoe je nieuwe dingen kunt leren, bijvoorbeeld hoe gooi je een draaibal met veel spin en hoe houd je dan de bal vast (www.handbalhelden.nl/tips-trics).

Dit jaar zijn er verschillende thema’s bij de Bootcamp zodat er iedere keer iets nieuws te leren is. Voor dit seizoen zijn de thema’s Dodgebal, Streethandbal, Beachhandbal en Skills & Trics. Op de website wwwhandbalhelden.nl staat de kalender met de diverse data.

Geplaatst op 25/10/2017, in Heren C1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: