Van Kesteren Schilders sponsort E1

Afgelopen zaterdag zijn de meiden E1 in het nieuw gestoken door Van Kesteren Schilders. Van Kesteren Schilders was al bordsponsor van onze mooie vereniging, maar wilde graag wat meer betekenen voor de club mede nu het zo voor de wind gaat met de club die maar verder groeit.

Van Kesteren Schilders is al 80 jaar een begrip in Voorhout en omstreken, het is een echt Voorhouts familiebedrijf, waar u altijd terecht kunt voor een goed advies. Voor meer informatie kunt u altijd even kijken op Vankesterenschilders.nl

Het contract voor 3,5 jaar werd getekend door Loek van Noort in het bijzijn van de sponsorcommissieleden Ruud en Jeroen. Wij als club zijn zeer verheugd dat de meiden E1 er weer prachtig bijlopen en willen Van Kesteren Schilders daarom nogmaals hartelijk bedanken voor het sponsoren van dit leuke team.

Geplaatst op 23/02/2017, in Jeugd E1, PR sponsor commissie, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: