Nominaties bekend! Wie wordt Foreholter van het Jaar?

Hooggeëerd publiek!! Bij deze presenteren wij jullie de genomineerden voor de titel: “Foreholter van het Jaar 2013 Junior / Senior”.

De door jullie gekozen personen hebben een extra bijdrage geleverd in het jaar 2013, waardoor de vereniging bloeiend, boeiend en in ontwikkeling blijft. Deze kandidaten maken kilometers, vaak zonder dat het zichtbaar is voor iedereen. De uitverkorene zijn Foreholte kanjers. En dat mag wel eens extra gezegd worden.

Zij hebben de titel allemaal verdiend … echter er kan er maar één de winnaar zijn. Je stem uitbrengen kun je niet via de site, niet via de mail, niet via de telefoon, stemmen kun je alleen door naar de nieuwjaarsreceptie te komen.

Je stem uitbrengen, een borrel drinken en iedereen gelukwensen, dat is het motto van dit jaar. Vind jij nou dat Melanie, Luc, Lisa, Daan, Ron, Jim of Willem jouw stem verdient, dan zit er maar één ding op. Komen! Met je team, je familie, commissie of alleen.

Zaterdag 4 januari 2014
19.00 – 22.00 uur

Bekijk het filmpje om alvast een goed beeld te krijgen! Alle genomineerden van harte gefeliciteerd. Jullie hebben het dik verdiend.

Tot 4 januari 2014
Iedereen is van harte uitgenodigd

Geplaatst op 21/12/2013, in Activiteiten commissie, Bestuur, Foreholter van het jaar, Nieuwjaarsreceptie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: