Handbal Foreholte

logo handbal vereniging Foreholte

Vrienden van HV Foreholte

Als sponsor maakt u deel uit van onze fantastische groep sponsoren die allemaal een warm hart toe dragen naar de club. U kunt in overleg zelf kiezen, wat u wilt sponsoren. Alle beetjes helpen!

Onze mooie club kent vele mensen en bedrijven die ons een warm hart toe dragen in de vorm van de vele vrijwilligers, supporters en sympathisanten, maar HV Foreholte kan altijd een steuntje in de rug gebruiken en daarom is nu “De vrienden van HV Foreholte” opgericht.

Door vriend te worden van HV Foreholte help je de club met het financieren van verschillende bestedingsdoeleinden, hierbij moet je denken aan het financieren van deelname aan een (meerdaags) toernooi, trainingsmaterialen, elk jaar terugkerende evenementen zoals het het beachhandbaltoernooi, het Open Handbaltoernooi, kinderspel-middagen en nog vele andere activiteiten en doeleinden. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld.

Wilt u net als vele anderen onze club een steuntje in de rug geven, wordt dan nu een vriend van HV Foreholte.

Iedereen die HV Foreholte een warm hart toedraagt, kan lid worden! Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, de penningmeester, etc.. Ook bedrijven kunnen lid worden.

Wat kost het: 50 EUR / per jaar

Wat krijgt u er voor terug?

  • Lidmaatschap van De vrienden van Foreholte;

  • Toegang voor één persoon tot alle thuiswedstrijden van Dames 1;

  • Een persoonlijke vriendenpas die gratis toegang geeft tot alle thuiswedstrijden van Dames 1 (met uitzondering van bekerwedstrijden);

  • Korting bij diverse sponsoren (lijst volgt).

Voor vragen of meer informatie kunt u naar de veelgestelde vragen gaan, of wilt u direct lid worden, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen contact met u opnemen: