Technische commissie

Trainer Coach Coördinator Annet Kraakman traincoord@hvforeholte.nl
Trainer Coach Coördinator Ben van der Lans traincoord@hvforeholte.nl
Trainer Coach Coördinator Lize Vrolijk traincoord@hvforeholte.nl

Ziet zich verantwoordelijk voor het functioneren van de technische staf en het zich veilig voelen van leden in contacten met de staf en andere leden. De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het opstellen van dit beleidsplan en zal haar beleid dan ook bewaken en, bij nieuwe ontwikkelingen, bijstellen.

Hoofddoel:

Het technisch beleid is erop gericht om de leden te laten handballen binnen ieders mogelijkheden en binnen de mogelijkheden van de vereniging.

Doelstelling voor de jeugd:

HV Foreholte heeft de intentie haar jeugd zo goed als mogelijk te leren handballen en heeft daarbij oog voor verschillen in capaciteiten. Begeleiding in ieders mogelijkheid is een doelstelling die de vereniging nastreeft.

Doelstelling voor de senioren:

HV Foreholte heeft de intentie haar eerste seniorenteams op het hoogst haalbare niveau in de afdelingen te laten spelen. De daaropvolgende seniorenteams behouden zoveel mogelijk aansluiting met de eerste teams.

Klik hier voor alle berichten van de Technische Commissie / Trainer Coach Coördinatoren.