Activiteiten commissie

Clarika Hierck activiteitencomm@hvforeholte.nl
Judith Wolterink activiteitencomm@hvforeholte.nl
Elvira Nanuru activiteitencomm@hvforeholte.nl

De Activiteiten commissie organiseert en coördineert jaarlijks een aantal activiteiten, waaronder:

Plantenactie – de verkoop in het voorjaar van onder andere hyacinten, narcisjes, blauwe druifjes op pot, primula’s en bosviooltjes door (jeugd)leden en vrijwilligers zorgt ervoor dat we ieder jaar een leuk bedrag voor de clubkas ophalen.

Kerststollenactie –  de verkoop van overheerlijke kerststollen, ook voor de clubkas en de gezelligheid.

Bingo – in december is er een kerstbingo met fantastische prijzen en een geweldige loterij. De meeste prijzen worden gesponsord door de middenstand van Voorhout.

Nieuwjaarsreceptie – traditioneel wordt de eerste zondag van januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. Leden en sponsoren hebben de gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar sportief in te luiden.

Eindfeest – aan het einde van het seizoen is er het eindfeest. Voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is van harte welkom op het feest waarbij vrijwilligers, mogelijke kampioenen in het zonnetje worden gezet. Het eindfeest geeft ook ruimte aan talenten. Dat alles maakt het tot een feest wat je niet mag missen.

Klik hier voor alle berichten van de Activiteiten commissie.