Oefen wedstrijd Heren 1 – HARS NL

Beste Foreholters & Handballiefhebbers!

De competitie voor Heren 1 is ten einde maar de heren zijn nog niet klaar met de wedstrijden. Na een mooie wedstrijd voor promotie naar 2e divisie hebben de heren nog een mooie oefenwedstrijd gepland staan. Namelijk Heren 1 tegen Team HARS NL ( LHBTIQ+ Team). Hierin speelt normaal ook onze eigen heren speler Jack alleen gaat hij dit jaar niet mee dus zal Jack gewoon voor Foreholte spelen deze wedstrijd. Omdat dit team eind juni naar een internationaal toernooi gaat in Madrid en daar Nederland vertegenwoordigd wilde hun graag een oefen wedstrijd spelen tegen de heren van Foreholte. Dit vind plaats dinsdag avond 30 mei in De Tulp om 20.30. Na afloop kan iedereen weer gezellig terecht in De Eijk voor een drankje en gezelligheid! Dus komt allen gezellig weer genieten van een leuke handbal wedstrijd, en gezelligheid na de wedstrijd!!!

Hopelijk tot dan !!!

Geplaatst op 23/05/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: