HV Foreholte Heren 1 promoveert naar Tweede Divisie

HANDBAL – HV Foreholte heren 1 is gepromoveerd naar de Tweede Divisie. De handballers uit Voorhout eindigden als tweede in de competitie en speelden vorige week een duel tegen Handbal Twente. HV Foreholte won deze wedstrijd met 28-33 en zou mogen promoveren als er een ploeg uit de Tweede Divisie zich terug zou trekken. Het leverde afgelopen week een aantal spannende dagen op. Uiteindelijk kwam het verlossende bericht dat er inderdaad een ploeg is die zich heeft teruggetrokken. Hierdoor mag HV Foreholte, de ploeg van trainer Roger Haagmans, komend seizoen uitkomen in de Tweede Divisie. 

Geplaatst op 21/05/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: