HV Foreholte sluit overeenkomst met gemeente Teylingen over clubgebouw en velden

Na een intensieve periode van overleg en onderhandeling heeft HV Foreholte woensdag 26 april overeenstemming bereikt over het clubgebouw en de handbalvelden op het nieuwe Sportpark Elsgeest. Met wethouder Reny Wietsma werd een contract ondertekend om de afspraken te bevestigen. Ook de hockey en de voetbalvereniging ondertekenden hun overeenkomst.

De werkzaamheden op Sportpark Elsgeest zijn al langere tijd aan de gang. Voor de handbal zijn er al twee nieuwe velden aangelegd. De hekken rond het handbal terrein worden binnenkort geplaatst. Dat geldt ook voor de belijning, waarbij er op de twee velden ook vier F veldjes worden gecreëerd.

De bouwcommissie van HV Foreholte heeft al meerdere bouwvergaderingen gehad met Ouwehand Bouw over het nieuwe clubgebouw. Met de architect/aannemer zijn afspraken gemaakt over de voortgang. Er wordt geprobeerd om de bouwvergunning voor de bouwvak aan te vragen. Vervolgens zal er als alles volgens planning verloopt in november gestart worden met de bouw.

De planning is dat het nieuwe clubgebouw aan het einde van het voorjaar 2024 klaar zal zijn en door onze vereniging in gebruik kan worden genomen.

Het bestuur van HV Foreholte is blij dat de afspraken nu definitief zijn vastgelegd én dat we de eerste tekeningen kunnen laten zien van het nieuwe clubgebouw.

Geplaatst op 07/05/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: