Even voorstellen deel 3, F-jeugd

Vandaag is het de beurt aan de F-jeugd om zich aan jullie voor te stellen. Met 3 teams sterk zijn zij de toekomst waar we nog wel even op moeten wachten. Onder het motto “Wat goed is komt langzaam” hebben zij veel plezier met elkaar. Onder begeleiding van Anne en ondersteunende trainers en ouders leert zij de kinderen het handbalspel aan met veel plezier.

Hi allemaal! Wij zijn de F jeugd van Foreholte! Wij hebben 3 teams en trainen altijd met elkaar op woensdagmiddag! Aan het begin van dit seizoen hadden we maar 1 jongen, onze topper Tije! Maar inmiddels hebben we er 3 jongens bijgekregen! Niek, Tim en Senn, daar zijn we heel blij mee! Wij spelen niet elke week wedstrijden, maar als we wedstrijden spelen, dan spelen we meerdere wedstrijdjes op 1 dag. We doen op de training veel spelletjes met de bal, maar ook leren we een sprongshot, valworp en zelfs de sidestep! In de wedstrijd proberen we dat nu ook te oefenen. Op doel staan vinden we ook allemaal leuk dus dat doen we om de beurt. We zijn een hele leuke, gezellige groep en leren veel. Er komen ook vaak vriendjes of vriendinnetjes meetrainen, zij kunnen dan kijken of ze het leuk vinden en ook op handbal willen komen. Komen jullie ook een keer bij ons kijken?

Geplaatst op 21/03/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: