Even voorstellen deel 2, Heren C1

De komende weken komen een hoop teams voorbij en stellen we ze graag aan jullie voor. Vandaag is het woord aan de mannen van de toekomst “Heren C1”. Dit team bestaat uit tien fanatieke jongens die onder leiding van Sacha en Chantal mooie succes hebben behaald dit seizoen. “Wij als coaches (Chantal en ik) zijn heel erg trots op ze”. Kaya (keeper) vertelt jullie hier graag over:

” We hadden niet veel verwacht van dit seizoen, doordat we vaak te hoog werden ingedeeld. Hierdoor zijn we ondertussen een aantal spelers kwijtgeraakt omdat ze minder plezier hadden in het handballen. Plezier staat bij ons bovenaan het lijstje, maar winnen ook 😊. Waar er spelers gingen kwamen er ook talenten uit de D, oudere klassen en zelfs van ander verenigingen bij. Dit seizoen hebben we veel geleerd, we zijn echt een team geworden. Na de eerste wedstrijd tegen Saturnus was er veel vertrouwen in ons van de coaches en onze trainer. Het eerste deel van het zaalseizoen ging perfect. We wonnen tegen alle ploegen en de enige ploeg die ons bijna versloeg was Rijnstreek, waarvan we maar met 1 punt hadden gewonnen. Het tweede deel van ons seizoen was niet zo vlekkeloos. Het begon met het verlies tegen Saturnus, Hercules en het gelijkspel tegen de jongens van VELO-Westlandia. Ook al hebben we het tweede deel van het seizoen wat punten laten liggen, hebben we hier veel van geleerd en nemen we dit mee naar het komende buitenseizoen. We zijn allemaal trots op de inzet van iedereen in dit succesvolle seizoen en hopen dat dit niet ons laatste kampioenschap wordt! We kijken uit naar een mooie toekomst met z’n allen en hopen dat er vaak gejuicht kan worden met onze prestaties op het handbalveld. Nu eerst nog vieren dat we kampioen zijn geworden en daarna ons klaarmaken voor een spannend buitenseizoen!. ”

De Heren C1 zijn ondanks 2 verloren wedstrijden met overmacht kampioen geworden in de zaalcompetitie. Dit is blijkbaar opgevallen bij de bond en zijn de jongens omhoog geplaatst voor het tweede deel van het buitenseizoen. Hopelijk kunnen de mannen het kampioenschapsgevoel meenemen naar buiten en daar mooie wedstrijden afwerken. De laatste wedstrijd van het zaalseizoen is op 26 maart in Sporthal de Tulp op 12:20 tegen Ventura HC1. In Schiedam werd er eerder dit jaar gewonnen met 12-24 en zullen de mannen vermoedelijk de laatste wedstrijd mooi af gaan sluiten.

Geplaatst op 16/03/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: