Sam en Peter van Schooten 3 jaar hoofdsponsor HV Foreholte

Zaterdag 28 januari ondertekenden Sam en Peter van Schooten in de Tulp in Voorhout hun sponsorcontract met HV Foreholte. Sam van Schooten Bloembollen BV en Peter van Schooten Bouwmaterialen blijven drie jaar hoofdsponsor van de damesselectie.
De jarenlange samenwerking tussen de handbalvereniging en de ondernemers uit Voorhout krijgt zo een vervolg tot tevredenheid van alle betrokkenen. Voorzitter van HV Foreholte Kees Kraakman: de handbalvereniging In Voorhout is enorm gegroeid. De goede prestaties van het Nederlands Elftal, zowel de vrouwen als de mannen, draagt daaraan bij. De sponsoring van lokale ondernemers is echter cruciaal om de vereniging verder uit te bouwen. De broers Sam en Peter zijn een voorbeeld van loyale sponsoren, die onze club een warm hart toedragen en dat waarderen we enorm’.
Nadat de Dames 1 in hun wedstrijd net tekort kwamen tegen PCA/Kwiek 2 (27-33) werd er in Sportcafé De Eijk geproost op de verlenging van het hoofdsponsorschap.

Geplaatst op 11/02/2023, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: