Visitekaartje sportpark Elsgeest

Tekst: Kees Kraakman

Net als vorige week zaterdag hebben vrijwilligers van Handbalvereniging Foreholte  zaterdag 22 oktober hun handen uit de mouwen gestoken. Waar vorige week  het vele schuurwerk en het weer goed in de grondverf zetten van de vele kozijnen werd gedaan, hebben we deze zaterdagochtend alles in de lak gezet en zo de ‘finishing touch’ verzorgd. Het gedeelte dat HV Foreholte in haar beheer heeft, de Break-Out , is weer een visitekaartje op ons mooie sportpark. Vrijwilligers hartelijk bedankt. Wij zullen ook in de toekomst jullie hulp en dat van vele anderen hard nodig hebben, zodat we met elkaar, als vanouds, ervoor zorgdragen dat onze club een mooi onderdeel van het sportpark blijft/wordt!

Geplaatst op 26/10/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: