Kantine winterklaar

Afgelopen zaterdag stonden er tussen de warmlopende F-jeugd kinderen 12 vrijwilligers met een kop koffie in de Break-Out. Een ochtend klussen, schuren, afnemen, grondverven en aflakken. Om 09:00 ging men enthousiast aan de slag. Helaas werd het op een gegeven moment minder weer en begon het te regenen. De kantine had een opknapbeurtje nodig voordat de winter zijn intrede gaat doen. Dit om het in het voorjaar makkelijker te maken met schoonmaken.

Komende zaterdagavond zijn er nog een paar deuren en ramen die afgelakt moeten worden. Heb je een uurtje of 2 over zaterdag en wil je een handje helpen meld je aan bij Dirk Frijlink of wees aanwezig om 09:00 in de Break.💜

Dank aan alle vrijwilligers voor afgelopen zaterdag en tot komende zaterdag. Meer zielen, meer vreugd!

Geplaatst op 19/10/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: