Ga samen met HV Foreholte voor glasvezel!

Glasvezel in Voorhout en Warmond komt nu wel heel dichtbij! Vanaf 29september komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via HV Foreholte. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken om gebruiken voor activiteiten voor onze jeugdleden.

Meer weten? Klik dan op de volgende link: Informatie Delta glasvezel | HV Foreholte

Geplaatst op 20/09/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: