Een woordje van de voorzitter

Tekst: Kees Kraakman

Medio augustus zijn we na de zomer stop weer begonnen met het opstarten van het handbalseizoen 2022-2023.

Bij EHC in Leidschendam heeft een groot gedeelte van de jeugd deelgenomen aan een meerdaags toernooi. Het was goed te zien dat dit met veel spelplezier en gezelligheid beleeft werd. Ook de trainingen zijn weer opgestart en als ik vluchtig even langsloop of fiets zie ik vele leden enthousiast en fanatiek met de bal in de weer. Voor het opstarten zijn er vele mensen druk bezig om dit mogelijk te maken. De indelingen, de tijdstippen van trainen en spelen, uitzoeken van handbalkleding per team ,de ballen, trainingsmateriaal, de scheidrechters, het clubhuis,  de ledenadministratie en ongetwijfeld vele andere belangrijke zaken die ik vergeten ben, wil ik even benoemen. Al deze vrijwilligers zijn hard nodig en ik wil ze dan ook nu al bedanken. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken en met z’n allen kunnen we nog meer aan. Het zou dan ook mooi zijn wanneer je nog niets doet en of iets extra’s wilt doen binnen onze mooie vereniging je je aanmeldt persoonlijk of via de mail of telefonisch bij bestuursleden, je leider, trainer, of een van de mailadressen op de site, gewoon doen, alvast  bedankt. 

In overleg met de Beach-handbal commissie gaan we dit seizoen weer het Beach handbal en het eindfeest op 1 dag laten plaatsvinden. De datum willen we komende tijd al bekend maken zodat iedereen er “rekening” mee kan houden en het in zijn agenda kan zetten. De commissie Beach- handbal is wel op zoek naar mensen die samen met hen de organisatie van dit event voor hun rekening wil nemen.

Afgelopen week zijn bestuursleden op de receptie ter ere van het 90 jarige bestaan van de voetbalvereniging Foreholte geweest en afgelopen donderdag 25 augustus bij de opening van het 6e voetbalveld van de voetbal. De felicitaties met deze gebeurtenissen namens de handbalvereniging zijn overgebracht aan de VV Foreholte.

Tijdens deze gebeurtenissen is er gesproken met allerlei mensen, waarbij de zorgen over de voortgang m.b.t. tot clubgebouw en de ballonhal voor de handbalvereniging zijn overgebracht. In de maanden Januari, Februari en Maart hebben wij onze zorgen over het budget geuit aan de raadsleden, ambtenaren en de toenmalige wethouder.

De gemeente Teylingen heeft op ons advies een second opinion laten uitvoeren met betrekking tot het budget wat ter beschikking is gesteld voor de bouw van het nieuwe clubhuis.  Hieruit is naar voren gekomen dat de berekeningen die wij, Handbalvereniging Foreholte,  gemaakt hadden juist waren. Met de nieuwe wethouder sport mevrouw Wietsma is afgesproken zeer binnenkort een gesprek te voeren om het proces vlot te trekken. Wij blijven positief en hopen de vervolgstappen snel te kunnen maken. We houden jullie op de hoogte.

Tot slot wil ik onze kleding actie nogmaals onder de aandacht brengen. Elke 1e dinsdag van de maand kan er kleding, schoenen, gordijnen en beddengoed ingeleverd worden in de Break-Out tussen 19.30 en 20.30 uur. Al 5 keer is er een klein vrachtwagentje vol opgehaald dit jaar, wat samen een heel bedrag oplevert. Dus inleveren…loont.

Verder wil ik iedereen, speler, coach, begeleider, vrijwilliger of supporter, weer een heel gezond, sportief, gezellig, blessure vrij en succesvol handbalseizoen toe wensen.         

Kees Kraakman

Geplaatst op 28/08/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: