Haagmans nieuwe trainer Foreholte Heren

Roger Haagmans is komend seizoen de trainer/coach van de heren van Foreholte. Haagmans heeft een verleden met de groep toen er nog werd gespeeld in de 1e klasse. Nadat in april werd besloten om niet door te gaan met de toenmalige trainer is er druk gezocht naar een nieuwe.

De goede eerdere ervaring met Haagmans leidde tot het uitspreken van de wens om zijn terugkeer vanuit de groep. Na een goed gesprek met zowel een aantal spelers als TC is overeenstemming gekomen om weer met elkaar te gaan samenwerken. De club is dan ook trots om te mogen verkondigen dat voor komend seizoen bij zowel Heren 1 als Dames 1 er weer een trainer/coach voor de groep staat. “De groep is sinds de laatste keer een stuk ouder en ervarener geworden”, zegt Haagmans. “Dit dient komend seizoen voor meer stabiliteit en zekerheid te gaan zorgen. De jonge honden van vroeger zijn verandert in volwassen mannen. Op de verschillende dekkingsvormen met duidelijk afspraken zal tijdens de voorbereiding het meeste gefocust worden. Aanvallen en scoren kunnen de mannen wel.” 

Blij om te verkondigen is ook dat Foreholte versterkt zal gaan worden. Beerent Vos komt terug vanuit Aalsmeer. Een aantal jaar heeft hij in Aalsmeer 2 en 3 veel ervaring op mogen doen en hij hoopt dit jaar “met zijn vrienden” een goed jaar neer te zetten in de Hoofdklasse. Met hem, en wellicht nog een versterking erbij, heeft de ploeg uitgesproken komend seizoen in de top van de Hoofdklasse mee te willen draaien.

De voorbereiding voor de heren zal medio augustus starten. In het weekend van 1 en 2 oktober gaat de competitie van start. 

Geplaatst op 08/06/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: