H.V. Foreholte damesselectie heeft een nieuwe hoofdtrainer!

Met veel vertrouwen kan Foreholte laten weten dat de nieuwe hoofdtrainer binnen is; Patrick Jordaan. 

Foreholte is blij met de komst van Jordaan, het is een zeer enthousiaste, gemotiveerde trainer/coach die nieuwe inzichten, energie en andere ervaringen binnen de selectie gaat brengen. De dames waren hieraan toe en kijken uit naar het nieuwe seizoen!

Jordaan is momenteel werkzaam op de HandbalAcademie en heeft de afgelopen jaren veel wedstrijdervaring opgedaan bij Hercules, Foreholte, VOC, Europees en verschillende Oranjeselecties. Jordaan gaat de uitdaging aan om het beste uit de groep van nu te halen, maar ook om een proces voor de lange termijn neer te zetten waarbij ontwikkelen, presteren en plezier voorop staat.
Jordaan zelf: Ik geloof erin dat er nog veel meer uit de groep te halen valt, maar zij zullen het eerst zelf op het veld moeten laten zien. Hoe ik erin ga is dat we het eerste deel van de competitie elke training en elke wedstrijd handballen met lef, teamspel en overtuiging. Zodra de puzzel van het team en tactiek als geheel klopt gaat de groep een concreet doel vaststellen. En daar gaan we dan vol voor, met alle neuzen dezelfde kant op.

De komende weken zal Jordaan al vaker bij Foreholte te zien zijn om alvast met de dames in gesprek te gaan over aankomend seizoen, vanaf augustus zullen de dames hardwerkend en met veel energie starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

Geplaatst op 06/06/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: