Trainer van Foreholte HS1 verlaat Foreholte na 2 rare seizoenen

Tekst: Damon Jongeleen

Afgelopen periode heeft Chris kenbaar gemaakt na dit seizoen niet door te gaan als trainer/coach van Foreholte HS1. Na het kampioenschap in de 1e klasse startte hij vol enthousiasme aan zijn nieuwe klus om samen met de Heren in de Hoofdklasse een mooie basis te leggen richting de toekomst. Helaas gooide het welbekende virus flink roet in het eten de afgelopen seizoenen. Ondanks zijn fanatisme, ervaring en kunde lukte het volgens hem niet om zijn spelidee te verwezenlijken bij de heren.

“Hoogtepunten zijn de bekerwedstrijden tegen DIOS, Aalsmeer en het teambuildingsweekend in de voorbereiding op handbalseizoen 2021/2022. Natuurlijk hebben alle teams en verenigingen te maken gehad met corona en de naweeën ervan, maar op de één of andere manier komt het niet van de grond. Daarnaast is het reizen zwaarder gevallen dan vooraf was ingeschat (50 minuten enkele reis). Na lang beraad heb ik, tot mijn spijt, mijn besluit genomen” aldus Chris. 

Chris heeft aangegeven, volgens contract, het seizoen wel af te maken. Dit betekent dat hij de komende periode nog voor de groep staat en zich vooral zal richten op het verfijnen van enkele patronen die in de afgelopen periode zijn ingezet. We bedanken Chris voor zijn enthousiasme en tomeloze, hoorbare, en voelbare inzet. We respecteren zijn besluit om niet verder te gaan en wij wensen hem veel succes in de toekomst met wat en waar dan ook. 

Dank Chris!

Geplaatst op 13/04/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: