Clinic Tom Schilder Handbalskoal

Beste Handbal vrienden.

In samenwerking met Tom Schilder Handbalskoal &  Handbal Clinics organiseren we tweedaagse clinic. Zie hieronder de informatie. Alvast bedankt voor het delen!

30 April en 1 Mei organiseren we een Ready For the Future handbal clinic. Deze clinic zal plaatsvinden in Volendam en Purmerend. We zouden het super vinden als u deze aankondiging wilt delen met uw jeugd clubleden. door middel van Whatsapp social media en de website.

Tijdens deze 2 dagen zullen er 4 trainingen gegeven door toptrainers en bekende handballers zoals Dani Baijens, Laura van der Heijden, Delaila Amega en bij de keepers Yara Ten Holte.

Er zullen ook een aantal nieuwe handbal technologieën worden toegepast zoals diverse testen die ook bij de Handbalacademie gebeuren, en er gaat getraind worden in Virtual Reality. Hier gaan we ook de nieuwe game Hado spelen. Check hier wat het is: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2423385-zo-speel-je-trefbal-met-een-vr-bril.htmlDit virtuele trefbal spel is een groot succes in China, en zal spoedig in Europa zijn intrede maken.

Tussen de trainingen door krijgen de deelnemers eten (warme maaltijden) en verzorging, en er zijn leuke prijzen te winnen.

Voor meer informatie ga naar www.handbal-clinics.nl

Alvast bedankt voor het delen!

Met sportieve groet,
Tom Schilder Handbalskoal
Handbal Clinics

Geplaatst op 10/04/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: