HV Foreholte gaat op zoek naar trainer damesselectie voor het nieuwe seizoen.

Na 3 seizoenen gaat Marc Klein de damesselectie van HV Foreholte verlaten. Ondanks het niet volledig kunnen spelen van het 2e seizoen en een raar 3e seizoen heeft Marc Klein, in goed overleg met het bestuur, besloten te vertrekken. 

Marc Klein: “Het eerste seizoen was een mooie start. De meiden die net twee jaar eredivisie hadden gespeeld waren gretig om er een mooi seizoen van te maken. Natuurlijk is het wennen aan elkaar, maar dat hoort bij mijn spelideeën. We werkten aan de samenwerking verbeteren binnen de groep van routiniers en jonge speelsters. Dan hoop je door te kunnen starten in het tweede seizoen maar de Covid-pandemie gooide roet in het eten. Het samen trainen en spelen werd door iedereen gemist. Het was voor iedereen ook heerlijk toen we weer wat meer met contact mochten trainen en spelen. In het 3e  jaar, dat is het lopende seizoen, moesten de resultaten van het trainen zichtbaar worden. Maar helaas ging deze competitie er ook weer uit. Natuurlijk had ieder team hier last van, maar er is wel een verschil tussen een team dat al jaren samenspeelt en door mag trainen of waar nog aan gewerkt moet worden.”

Ondanks dit staat HV Foreholte nog netjes in de middenmoot. “Ja we hebben wat punten laten liggen. Zuur met 1 punt verschil verliezen of ruim voor staan en gelijk spelen. Het had dus anders kunnen staan.” zegt coach Klein. 

“Tijdens het gesprek met de technische commissie, waar ik goed mee heb kunnen samenwerken, heb ik aangegeven dat er wijzigingen in de woon/werksituatie zitten aan te komen. Dit gaat voor het seizoen 2022-2023 niet werken, omdat het mogelijk is dat wij halverwege dat seizoen een mooie locatie hebben gevonden in het oosten van het land om daar een nieuwe toekomst op te bouwen.”

HV Foreholte moet dus op zoek naar een nieuwe trainer die de opbouw van het team voort kan zetten.

Geplaatst op 05/04/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: