Stijgende lijn, maar punt verloren

Tekst: Marc Klein

Al wat weken spelen we veel wedstrijden om alles in te halen wat er in de lockdown niet gespeeld is. Dat vraagt veel van de meiden en dat vele spelen zorgt ook wel eens voor blessures. Maar vandaag mochten we weer met een volle bank aan het werk tegen de dames van E&O. We gingen dus vol vertrouwen aan de bak. De eerste minuten was het even aftasten. Beide teams misten wat kansen, maar na het eerste doelpunt hadden we de samenwerking in de dekking te pakken en werd er scherp afgemaakt. We kwamen 3 punten los en dat bleef zo tot aan de rust. Tijdens de rust hadden we niet al te veel te bespreken; doorgaan met praten in de dekking en aanvallen met meer beweging. Na de rust waren we scherp en maakten de kansen af. We kwamen 5 punten voor. Helaas kwam daarna een dip, aanvallend misten we kansen en snelheid en dat gaf E&O de kans om terug te komen. Het was een kopie van de uitwedstrijd: uitlopen naar 3 punten en door balverlies en gemiste kansen E&O weer terug laten komen. Dit ging zo door tot aan het eind, met nog balbezit in de laatste halve minuut. Het duurde te lang, balverlies en de laatste goal was voor E&O. Daardoor werd de eindstand 28-28. Verdedigend sterk en aanvallend een stijgende lijn, maar toch een punt verloren.

Geplaatst op 04/04/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: