HV Foreholte zoekt STEKERS voor Bloemencorso Bollenstreek 2022

Het is weer zover! na twee jaar geen bloemencorso, rijdt deze op zaterdag 23 april weer door onze streek en zijn wij door het corso comité gevraagd om de wagen van China te steken. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig! Misschien kun je samen met je team + coach komen helpen of met je vrienden of vriendinnen? Naast een hoop gezelligheid brengt het ook een leuke bijdrage voor de clubkas van HV Foreholte met zich mee en voor degenen die in voorgaande jaren hebben meegeholpen, het ontwerp staat op een nieuw onderstel!

Het corso committee zoekt ook assistentie (vanaf 17 jaar) om te helpen bij het snijden van hyacinten en/of tulpen op zaterdag 9 april of maandag 11 april. Het is mogelijk om dit in de avond te doen. Hier staat een vergoeding tegenover die uiteraard ook weer ten goede komt aan de clubkas.

Help je mee? meldt je dan aan via het aanmeldingsformulier

In verband met de veiligheid kan de jongste jeugd alleen onder begeleiding van een ouder helpen bij het steken.

Geplaatst op 29/03/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: