Foreholte tegen Twist

Zaterdag moesten de heren van Foreholte thuisspelen tegen Twist, de toen voormalige hekkensluiter van de competitie. Daar wij niets wisten van Twist, en een kat in het nauw rare sprongen kan maken, moesten we ze niet onderschatten. En dat bleek ook wel. Twist speelde goed, zette goed druk en zo nu en dan op snelheid. Foreholte speelde ook goed, met mooi handbal en dat werd beloond door het aanwezige publiek. Maar het scoren bleef uit, na 30 minuten spelen was de stand Foreholte 14 tegen 11 voor Twist.

Dus in de kleedkamer werd met de heren afgesproken om ook de komende helft iets eerder terug te komen om te verdedigen, wat feller uit te stappen in de verdediging, de bal wat sneller op te brengen bij overtal en meer scherpte in het afmaken, maar verder op zelfde voet door te gaan.

De start van de tweede helft was voor Twist en zo verspeelde Foreholte al snel de voorsprong en moesten de mannen van Foreholte echt aan de bak. Dat deden ze ook, maar de kansen werden niet optimaal benut. Halverwege de tweede helft pakte Foreholte de draad weer aardig op, en kon inlopen. Maar helaas was vadertje tijd voor Foreholte de boosdoener.

En zo was het Twist dat de felbegeerde 2 punten meenam naar Maassluis, met een eindstand van Foreholte 26 tegen Twist 27.

Met nog 10 wedstrijden te spelen voor 15 mei a.s. is er nog veel mogelijk en zullen de heren van Foreholte alle zeilen moeten bijzetten in deze lastige competitie. 

Chris van der Spek

Geplaatst op 21/03/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: