Je moet scoren om te winnen

Het wordt een kort verslag. De titel spreekt zegt wel genoeg. Donderdag moesten we aan de bak bij Quintus. Door alle wedstrijden die wij moeten inhalen zijn we genoodzaakt om doordeweeks wedstrijden te spelen. Dat maakt het voor de dames niet makkelijk. De wedstrijd van zaterdag tegen Aalsmeer liet eigenlijk hetzelfde probleem zien als tegen Quintus. Kansen creëren maar jezelf niet belonen met een doelpunt. Sterker nog het geeft de tegenstander de kans om de score op te voeren.
Beide partijen werden hierdoor verloren. Hopelijk hebben we weer wat geleerd van deze wedstrijden want aanstaande dinsdag spelen we weer thuis tegen SEW 2 we starten om 19.45 wie weet zien we elkaar dan.

Geplaatst op 13/03/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: