Mooi weekend

Tekst: Marc Klein

Afgelopen zaterdag mochten zowel dames 2 en dames 1 aan de bak. Altijd een spektakel; een dubbel met ons aanwezige, gemiste publiek. Dames 2 mocht het spits afbijten met het vervolg van het seizoen tegen de 2e geplaatste Quintes. De meiden overheerste de hele wedstrijd en lieten een mooi pot handbal zien, de winst met 28-23 was verdiend.
Wat zou dames 1 die avond gaan doen. We hebben de afgelopen wedstrijden gemerkt dat het telkens een stukje beter ging dus vandaag gingen we er vanuit dat deze lijn voortgezet zou worden. ZAP uit Breezand kwam op bezoek en de wedstrijd die wij in het eerste deel van de competitie hadden gespeeld in Breezand was niet de beste wedstrijd en eindigde gelijk. Gezien de trainingsinzet van afgelopen week moest het gaan lukken.
3 minuten was het even gerommel maar toen ging het lopen. Verdedigend stonden de meiden sterk, binnen 10 minuten stond het 7-0. Aanvallend waren vooral de snelle tegenaanvallen goed uitgespeeld. De opgezette aanval gaf nog wat problemen maar na wat aanwijzingen en meedenken van de speelsters kwam daar ook verandering in. Cirkel en hoek werden gevonden om af te maken. ZAP kreeg geen grip op onze aanval en de score liep op tot 19-7. Na de rust ging het gewoon door. Sterk verdedigen en scherp in afmaken. Even was er een rommelig moment, ZAP kon wat vaker tot scoren komen. van 30-12 naar 30-16 en van 32-16 naar 32-20. Maar geen gevaar verder met een eindstand van 35-22 werd deze avond afgesloten en pakte de selectie 4 punten op 1 avond. Het was heerlijk om weer met veel publiek te spelen bedankt voor de aanmoedigingen en tot de volgende keer.

Geplaatst op 13/02/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: