Supermarkt Plus Van Dijk steunt HV Foreholte

Tekst: Jeroen Henneke

HV Foreholte was direct enthousiast over het initiatief van Joop van Dijk, eigenaar van de Plus supermarkt in Voorhout. Verenigingen kregen het laatste kwartaal van 2021 de mogelijkheid om mee te doen aan de actie ‘Spaar je Club Gezond’.Gedurende 3 maanden konden klanten van de Plus supermarkt bij het kopen van hun boodschappen hun favoriete vereniging steunen. Maar liefst 22 Voorhoutse clubs deden mee, waaronder HV Voorholte.Onze handbalvereniging mocht eind december een cheque in ontvangst nemen van € 1.252,-. Ook voor verenigingen zijn het ingewikkelde en onzekere tijden. Daarom zijn mooie initiatieven om onze vereniging een financieel steuntje in de rug te geven heel welkom.

Geplaatst op 16/01/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: