Nieuw clubgebouw HV Foreholte

Tekst: Jeroen Henneke

Hoewel de werkzaamheden op Sportpark Elsgeest al begonnen zijn, kunnen wij nog geen definitieve tekeningen laten zien van het nieuwe clubgebouw van HV Foreholte. Aan het begin van het nieuwe jaar brengen wij jullie graag op de hoogte wat de huidige situatie is.

Helaas is er nog geen overeenstemming over hoe het nieuwe clubgebouw eruit moet gaan zien en de financiering ervan. In december heeft het bestuur van HV Foreholte hierover een brief gestuurd aan de gemeente/wethouder en andere betrokkenen partijen.

De vernieuwing van Sportpark Elsgeest is bedoeld om de sportvoorzieningen in Voorhout te verbeteren. Een herinrichting is nodig, omdat meerdere verenigingen de afgelopen jaren gegroeid zijn. Dat is natuurlijk een positieve ontwikkeling, want sporten is gezond én vergroot de verbinding tussen mensen. Het aantal velden en de voorzieningen worden uitgebreid.

Ook HV Foreholte is gegroeid. Wij hebben het dan niet alleen over het aantal leden, maar ook over de komst van het rolstoelhandbal, de handbalschool (belangrijke regiofunctie) en de sportieve prestaties. Het ligt voor de hand dat bij de realisatie van het nieuwe clubgebouw rekening wordt gehouden met de groei van onze handbalvereniging.

Dat is vanaf het begin het uitgangspunt geweest en daardoor van groot belang. In januari vinden er nieuwe gesprekken plaats. We houden jullie op de hoogte.

Geplaatst op 04/01/2022, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: