Gelukkig, liefdevol, sportief, succesvol en gezond 2022

Door: Kees Kraakman, voorzitter HV Foreholte

Namens het bestuur van handbalvereniging Foreholte mag ik deze nieuwjaarswens aan iedereen overbrengen. 2021 was weer een bijzonder jaar. De zaal competities die in het voorjaar niet afgemaakt werden, daarna een beperkte buitencompetitie, een voorzichtige opstart in Augustus/September van eerst de buiten competitie en daarna de zaal competitie, tot het weer stil leggen van alles in November. De sport, de vereniging, de leden en vrijwilligers hebben hier zwaar onder te lijden, wij kunnen met z’n allen niet doen wat we graag willen doen. We hopen dat als het weer kan en mag, snel op kunnen starten. Met dit vooruitzicht spreken wij de bovenstaande slagzin uit en wensen dat jullie bijzonder toe.

Nu lijkt het dat er niets gebeurd binnen de vereniging, maar dat is zeker niet zo. Caroline de Jong heeft na 12 jaar het stokje overgedragen aan Tobi Hoogink. Caroline zal binnen de vereniging de vertrouwens persoon worden. Hier zal nog nadere informatie over volgen. Ook Ruud Verweij heeft na 8 jaar leiding gegeven te hebben aan de sponsorcommissie, een stapje terug gedaan. Hij zal nog project matig zichtbaar zijn binnen onze vereniging. We zijn nog opzoek naar een sponsorcommissie voorzitter, maar voorlopig neemt gelukkig Peter van Drueten de honneurs waar. Eind augustus heeft Yvonne van Kesteren haar taken overgedragen aan onze nieuwe penningmeester Jurriaan Holst. Yvonne blijft HV Foreholte een warm hart toedragen als trouw sponsor en supporter.  Niet onvermeld moet ook worden de overdracht van de ledenadministratie van Clara Kolster. Zij heeft dit heel lang gedaan, exacte aantal jaren weet ik niet, maar met behulp van haar man, was dit altijd goed verzorgd en een taak waar we weinig omkijken naar hadden. Anita van der Meer heeft de administratie van Clara overgenomen. De vereniging zal op enig moment bovengenoemde kanjers in het zonnetje zetten. Wij danken hen voor de positieve inbreng en de vele uren die ze met hun paarse hart in onze vereniging gestoken hebben. Zoals elke vereniging kan HV Foreholte altijd vrijwilligers gebruiken om bij een activiteit of commissie  te helpen. Geef dit aan via persoonlijk berichtje , telefoontje of mailtje handbalvereningforeholte@gmail.com . Schroom niet iedereen is welkom.

Met betrekking tot de herinrichting van het sportpark Elsgeest zien we, als we nu op het sportpark rondlopen, vele  werkzaamheden en veranderingen. Begin januari 2022 zullen wij een update geven over de stand van zaken met betrekking tot de herinrichting sportpark Elsgeest wat betreft de handbalvereniging Foreholte.

Tot slot wil ik namens het bestuur de wens uitspreken dat we elkaar weer spoedig kunnen zien langs het veld, in de zaal, op de tribune, sportcafé de Eijk, de BreakOut of waar dan ook om onze mooie sport een warm paars hart toe te dragen.

Kees Kraakman

Geplaatst op 29/12/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: