Laatste 2 punten van het jaar?

Tekst: Marc Klein

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag was het even slikken. Weer een voorlopig laatste wedstrijd. Daar moesten we dan maar het beste van maken. De verschillen tussen Hercules en onze dames op de ranglijst is groot. Dus waren we er op gebrand om flink aan het doelsaldo te werken. Vanaf de eerste aanval werd duidelijk dat er veel mogelijkheden waren om tot scoren te komen. de eerste 3 punten werden vanaf de cirkel gescoord na 5 minuten stonden we al voor met 0-8. Pas na 8 minuten scoorde Hercuels vanaf de opbouw hun eerste punt maar ieder punt gescoord door Hercules werd overgenomen door ons met 2 doelpunten. De dekking ging weer even op slot en samen met de keeper werd iedere poging tot scoren gekeerd. We liepen weer meer uit 5 doelpunten achter elkaar. Doorwisselen verzwakte ons niet en iedereen kwam weer tot een doelpunt. Snelle tegenaanvallen werden goed en snel uitgespeeld en ook de opgezette aanvallen liepen lekker. De ruststand was 9-21. De tweede helft gaf geen ander beeld. Helaas werden we wel wat slordig waardoor hercules wat meer kansen kreeg. Maar ze hadden alle moeite om door de dekking en langs de keeper te komen. Sanne moest er een bal uit koppen maar dat ging ten koste van positie in het goal. Even de scherpte terug brengen met een time out en dan weer doorpakken. Er kon lekker door gespeeld worden en hercules kon het echt niet bijhouden. Het tempo bleef hoog tot het eind en score liep daarom echt lekker op 20-41 was de eindstand. vanaf hier weet ik niet wanneer we weer een wedstrijd gaan spelen. Jullie horen van ons. Blijf gezond!!!

Geplaatst op 30/11/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: