Heren Foreholte komen tekort tegen ervaren Hercules 2

De mannen van Foreholte moesten zondag 21 november uitspelen tegen Hercules, in Den Haag.

Hercules speelde goed en zette de aanval goed op. Daarentegen stond de verdediging van Foreholte slecht en ook het keeperswerk van beide keepers was onder de maat. Foreholte speelde af en toe goed, zette goed druk, liep de openingen en trok zo gaten. Maar het was verdedigend onder de maat. Men liet zich gemakkelijk in de cirkel duwen, waardoor er met enige regelmaat een pingel tegen werd gegeven. Hercules zette de wedstrijd langzaam maar zeker naar de hand en met een ruststand van Hercules 17 tegen Foreholte 14 gingen beide partijen naar de kleedkamer.

In de kleedkamer hebben we de eerste helft besproken en gingen vol moed beginnen we aan de tweede helft.

In de tweede helft ging het wel iets beter, maar de ervaring van Hercules nekte Foreholte, dat ditmaal geen vuist kon maken. En zo had Hercules ook deze tweede helft de overhand. Hercules speelde goed en kreeg diverse pingels en vrij worpen mee. Dat deed men zuiver op hun ervaring.
Met een eindstand van Hercules 35 tegen Foreholte 29, zijn de 2 punten in Den Haag gebleven en kan Foreholte zich opmaken voor de volgende wedstrijd thuis tegen HMS/Achilles 1. Ook ditmaal zonder publiek. 

Chris van der Spek

Geplaatst op 22/11/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: